Heeft u nog vragen?

Contacteer ons op 03 778 13 2103 778 13 21 - 0475 81 67 990475 81 67 99
HERWIGSPORT.BE - Sportkledij

Uw nummer één dealer in sportkledij in Sint-Niklaas
HERWIGSPORT.BE

HERWIGSPORT.BE is dé speciaalzaak in werkkledij, promotiekledij en sportkledij in Sint-Niklaas. We zijn een zeer bekwame speler op de voetbalmarkt en in de volleybalwereld en werken samen met topmerken als JAKO, ERIMA, JOMA, PUMA, Masita en meer. Ontdek het hele assortiment in onze winkel of in onze online shop. Aarzel niet en neem contact met ons op voor uw bestellingen of meer informatie.

GOLD Dealer in België

Wanneer u kiest voor een samenwerking met HERWIGSPORT.BE kiest u voor kwaliteit. Wij zijn de hoofdverdeler voor het Waasland en de Belgische nummer één GOLD dealer van de topmerken REAL, JAKO, ERIMA, SELLS, Select en meer. Wij werken samen met het kwalitatieve merk MC David. Tot slot zijn we de nummer één specialist in teamwear in Waasland-Zeeland en de verdere omgeving. Voor onze scheidsrechters hebben we in onze collectie ook schoenen en sportkledij van Patrick. Daarnaast hebben wij een mooie samenwerking met sportclubs en focussen wij ons vooral op voetbal, volleybal, running, fitness, basketbal en tennis.

Bedrukking in eigen huis

We kunnen alle bedrukking van uw kledij in huis doen waardoor u gegarandeerd een goede service aan een eerlijke prijs mag verwachten! Wij voeren deze diensten uit in ons eigen professioneel atelier. Bij ons kan u ook terecht voor eigen creaties zoals naambedrukkingen, nummers en meer. Wilt u dus de sportuitrusting van uw voetbalteam laten bedrukken? Of wenst u werkkledij voor uw personeel uit te rusten met het logo van uw bedrijf? Alles kan. Bespreek uw wensen en verwachtingen vandaag nog en ga samen met ons voor het beste eindresultaat.

Beste service, beste prijzen

Hebt u interesse in onze werk-, promotie- of sportkledij en bent u woonachtig in de regio rond Sint-Niklaas? Dan bieden wij de beste service aan de beste prijzen aan. Een goede klantentevredenheid en een vertrouwen in elkaar dragen wij hoog in het vaandel. Wij komen graag eens langs om de voorstellen te bespreken. Voor meer informatie kan u ons bereiken op de volgende telefoonnummers. Bel Herwig op het nummer 0475 81 67 99 of contacteer Nathalie op het nummer 0478 31 87 90. U kan ook contact opnemen via het contactformulier op de contactpagina.

Webshop

Sorteren volgens
B&C
DICKIES
JAKO
PUMA
MC David
erima
FRUIT OF THE LOOM
HAVEP
KARIBAN
LEE
REAL
Munich
Patrick
SELECT
YOKO
ZOGGS