Heeft u nog vragen?

Contacteer ons op 03 778 13 2103 778 13 21 - 0475 81 67 990475 81 67 99

Uw exclusieve merken voor promotie- en werkkledij

HERWIGSPORT.BE is uw speciaalzaak voor kwalitatieve merken voor promotie- en werkkledij in Sint-Niklaas. Wij werken enkel met merken die voldoen aan onze strenge kwaliteitseisen. Aarzel dus niet en neem contact op voor het beste advies en de meest duurzame kwaliteitskledij uit het Waasland.

Exclusieve verdeler in promotie- en werkkledij

In onze winkel in Sint-Niklaas kan u terecht voor een heel uitgebreid aanbod aan merken voor promotie- en werkkledij, denk maar aan schoenen, shirts, promotextiel en meer. Net zoals bij ons uitgebreid aanbod aan sportkledij gaan we ook hierbij enkel de samenwerking aan met kwalitatieve aanbieders die staan voor duurzaamheid, een uitstekende afwerking en een uitmuntende kwaliteit in stoffen en details. Wij verdelen de volgende merken voor promotie- en werkkledij:

  • B&C
  • KARIBAN
  • LEE
  • FRUIT OF THE LOOM
  • DICKIES
  • YOKO
  • HAVEP

Wij werken hiervoor samen met het ruime assortiment van European Catalog, een online bedrijf met kwaliteitsgoederen.

GOLD Dealer in sportkledij

Als eerste partner voor al uw teamwear, kan u ook voor uw sportuitrusting op ons rekenen. Voor de merken Real en Select zijn wij GOLD Dealer. Dit wil zeggen dat wij alle rechten in de streek hebben waardoor u deze merken exclusief in ons assortiment terugvindt! Maar u kan bij ons ook terecht voor de merken ERIMA, Masita, Sells, Stag, PUMA, Adidas, Munich, McDavid, Hummel en ZOGGS.

Contact

Neem contact op, kom langs in de winkel in Sint-Niklaas of plaats uw online bestelling via onze online shop voor de beste sportmerken, werkkleding en promotieartikelen uit het Waasland. Hebt u nog vragen? Wilt u meer informatie? Aarzel dan niet en contacteer ons via telefoon, mail of het contactformulier.

B&C
DICKIES
FRUIT OF THE LOOM
HAVEP
KARIBAN
LEE
YOKO